Open Street Map Editor is Open

Maps of climbs, cobbles and white roads will be opened in a second time.

We are aware that there could be a problem in tracking in North America and some other small countries and we will fix them in a second time.

We are aware that labels of sprints disappears at click, for the moment it's a design choice.

In case of other bugs, please report them in this topic.
Please don't spam us mail and PMs that we won't answer. Everything related about the situation will be published on that topic and that topic only.

Contests currently open
- Vuelta a Espana 2018 (Cat. 1, deadline on 25/8)
- Binckbank Tour (Cat. 2, deadline on 25/8)

[Bug] Imossible track routes on automobilistic circuits

Forum for bugs reporting
Post Reply
User avatar
tomrus38323
Spettatore
Posts: 2
Joined: 19/05/2018, 22:43

[Bug] Imossible track routes on automobilistic circuits

Post by tomrus38323 » 30/07/2018, 21:17

I tried to remake the final ITT of Giro 2017 but it was impossible make the start of the race from the circuit of Monza, I tried in other circuits like Montmelo, Imola and Le Mans but the tracker put the start out of the circuit |schum

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: [Bug] Imossible track routes on automobilistic circuits

Post by emmea90 » 30/07/2018, 21:20

tomrus38323 wrote:
30/07/2018, 21:17
I tried to remake the final ITT of Giro 2017 but it was impossible make the start of the race from the circuit of Monza, I tried in other circuits like Montmelo, Imola and Le Mans but the tracker put the start out of the circuit |schum
This was also present in Google services. Not a real bug
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
MountainMaster
Spettatore
Posts: 11
Joined: 05/10/2017, 20:37
Location: Portugal

Re: [Bug] Imossible track routes on automobilistic circuits

Post by MountainMaster » 30/07/2018, 23:41

The best way to draw in circuits is change the draw mode to "Free" in the circuit, and after the end of the circuit change to "Drive" again.
Will be hard especially in the corners but it's possible.

Post Reply