Open Street Map Editor is Open

Maps of climbs, cobbles and white roads will be opened in a second time.

We are aware that there could be a problem in tracking in North America and some other small countries and we will fix them in a second time.

We are aware that labels of sprints disappears at click, for the moment it's a design choice.

In case of other bugs, please report them in this topic.
Please don't spam us mail and PMs that we won't answer. Everything related about the situation will be published on that topic and that topic only.

Contests currently open
- Vuelta a Espana 2018 (Cat. 1, deadline on 25/8)
- Binckbank Tour (Cat. 2, deadline on 25/8)

Bugs

All about the stage editor: guides, releases and features.
User avatar
Pigna
Posts: 272
Joined: 21/09/2011, 19:40

Bugs

Post by Pigna » 18/06/2016, 18:58

Use this topic to report editor's bugs.

User avatar
Era
Spettatore
Posts: 2
Joined: 23/06/2016, 13:09

Re: Bugs

Post by Era » 26/06/2016, 18:31

when i select a stage to include in my tour, the stage isn't selected.

I tried to update the page with the button or with F5, nothing work. Can somebody help me ?

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 26/06/2016, 20:07

Era wrote:when i select a stage to include in my tour, the stage isn't selected.

I tried to update the page with the button or with F5, nothing work. Can somebody help me ?

You have to click on update. What browser did you use?
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
Era
Spettatore
Posts: 2
Joined: 23/06/2016, 13:09

Re: Bugs

Post by Era » 28/06/2016, 9:14

Mozilla Firefox, maybe Google chrome would be better ?

And i'm clicking on update but it doesn't work indeed :/. I'm gonna install chrome and see if it work.

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 28/06/2016, 23:25

Era wrote:Mozilla Firefox, maybe Google chrome would be better ?

And i'm clicking on update but it doesn't work indeed :/. I'm gonna install chrome and see if it work.

I have developed this on chrome that has all the html standards. I am going to check this bug on firefox but i reccomend chrome
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
Camenzind
Tifoso
Tifoso
Posts: 103
Joined: 24/05/2011, 16:52

Re: Bugs

Post by Camenzind » 01/07/2016, 10:41

Hello,
I'm not able to add name of intermediate sprint in this stage
maps/maps/edit/58277

When I try to replace Null with "Ribiers" nothing change

User avatar
Camenzind
Tifoso
Tifoso
Posts: 103
Joined: 24/05/2011, 16:52

Re: Bugs

Post by Camenzind » 01/07/2016, 10:43

Camenzind wrote:Hello,
I'm not able to add name of intermediate sprint in this stage
maps/maps/edit/58277

When I try to replace Null with "Ribiers" nothing change
Similar problem in this stage
maps/maps/edit/58281

I want move finish line, I try to delete last GPM but in the profile is still there.
Also in the description (edit mode), first GPM disappear

User avatar
Chris89
Spettatore
Posts: 8
Joined: 24/03/2016, 11:41

Re: Bugs

Post by Chris89 » 16/07/2016, 10:30

Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 16/07/2016, 11:37

Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Fixed, thank you
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
El_Pistolero
Appassionato
Appassionato
Posts: 50
Joined: 05/06/2015, 18:54

Re: Bugs

Post by El_Pistolero » 16/07/2016, 11:38

Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Me too
Querer es Poder!

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 16/07/2016, 12:02

El_Pistolero wrote:
Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Me too
I've fixed that. Try again and refresh your cache
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
El_Pistolero
Appassionato
Appassionato
Posts: 50
Joined: 05/06/2015, 18:54

Re: Bugs

Post by El_Pistolero » 16/07/2016, 14:03

emmea90 wrote:
El_Pistolero wrote:
Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Me too
I've fixed that. Try again and refresh your cache
Now it's ok :beer:
Querer es Poder!

User avatar
juanfrangl9
Spettatore
Posts: 1
Joined: 14/07/2016, 12:04

Re: Bugs

Post by juanfrangl9 » 16/07/2016, 21:24

The feed zones don't appear in any type of profile and I can't eliminate them. Please, fix this bug!

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 16/07/2016, 22:19

juanfrangl9 wrote:The feed zones don't appear in any type of profile and I can't eliminate them. Please, fix this bug!
Should be fixed now, thanks for reporting
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
Joyako
Spettatore
Posts: 1
Joined: 19/07/2014, 12:24

Re: Bugs

Post by Joyako » 20/07/2016, 8:31

When Viewing a stage, profile is displaying strangely; depart and finish city names are in super small police in top corners and i need to scroll down a lot to see a disfigured profile.

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 20/07/2016, 9:27

Joyako wrote:When Viewing a stage, profile is displaying strangely; depart and finish city names are in super small police in top corners and i need to scroll down a lot to see a disfigured profile.
Should be fixed now.
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
Camenzind
Tifoso
Tifoso
Posts: 103
Joined: 24/05/2011, 16:52

Re: Bugs

Post by Camenzind » 01/08/2016, 11:14

I'm not able to modify all my stages, no user right

F.e.
maps/maps/edit/69054

User avatar
emmea90
Giornalista
Giornalista
Posts: 511
Joined: 17/05/2011, 15:47
Location: Milano
Contact:

Re: Bugs

Post by emmea90 » 01/08/2016, 13:04

Try now
Software Engineer, Cycling Fanatic

User avatar
Camenzind
Tifoso
Tifoso
Posts: 103
Joined: 24/05/2011, 16:52

Re: Bugs

Post by Camenzind » 01/08/2016, 15:02

It works thank you

User avatar
Camenzind
Tifoso
Tifoso
Posts: 103
Joined: 24/05/2011, 16:52

Re: Bugs

Post by Camenzind » 25/08/2016, 10:07

Hi think there is a problem with Vuelta Espana design.
When I try to add a sprint, in some case I'm not able to add an "information point" because if I click after GPM or Time Trial sprint icon, the icon disappear. I need to add 3/4 times the sprint to get the correct one.
In any case, could you check also this track?
maps/viewtrack/hd/73296

I added a point at km 5.6 but it's not visible on 3D profile

Post Reply