Page 1 of 5

Bugs

Posted: 18/06/2016, 18:58
by Pigna
Use this topic to report editor's bugs.

Re: Bugs

Posted: 26/06/2016, 18:31
by Era
when i select a stage to include in my tour, the stage isn't selected.

I tried to update the page with the button or with F5, nothing work. Can somebody help me ?

Re: Bugs

Posted: 26/06/2016, 20:07
by emmea90
Era wrote:when i select a stage to include in my tour, the stage isn't selected.

I tried to update the page with the button or with F5, nothing work. Can somebody help me ?

You have to click on update. What browser did you use?

Re: Bugs

Posted: 28/06/2016, 9:14
by Era
Mozilla Firefox, maybe Google chrome would be better ?

And i'm clicking on update but it doesn't work indeed :/. I'm gonna install chrome and see if it work.

Re: Bugs

Posted: 28/06/2016, 23:25
by emmea90
Era wrote:Mozilla Firefox, maybe Google chrome would be better ?

And i'm clicking on update but it doesn't work indeed :/. I'm gonna install chrome and see if it work.

I have developed this on chrome that has all the html standards. I am going to check this bug on firefox but i reccomend chrome

Re: Bugs

Posted: 01/07/2016, 10:41
by Camenzind
Hello,
I'm not able to add name of intermediate sprint in this stage
maps/maps/edit/58277

When I try to replace Null with "Ribiers" nothing change

Re: Bugs

Posted: 01/07/2016, 10:43
by Camenzind
Camenzind wrote:Hello,
I'm not able to add name of intermediate sprint in this stage
maps/maps/edit/58277

When I try to replace Null with "Ribiers" nothing change
Similar problem in this stage
maps/maps/edit/58281

I want move finish line, I try to delete last GPM but in the profile is still there.
Also in the description (edit mode), first GPM disappear

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 10:30
by Chris89
Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 11:37
by emmea90
Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Fixed, thank you

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 11:38
by El_Pistolero
Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Me too

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 12:02
by emmea90
El_Pistolero wrote:
Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Me too
I've fixed that. Try again and refresh your cache

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 14:03
by El_Pistolero
emmea90 wrote:
El_Pistolero wrote:
Chris89 wrote:Since this morning I can't see the profile anymore while creating a route. It's just white. Experienced it with Chrome and Firefox.
Me too
I've fixed that. Try again and refresh your cache
Now it's ok :beer:

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 21:24
by juanfrangl9
The feed zones don't appear in any type of profile and I can't eliminate them. Please, fix this bug!

Re: Bugs

Posted: 16/07/2016, 22:19
by emmea90
juanfrangl9 wrote:The feed zones don't appear in any type of profile and I can't eliminate them. Please, fix this bug!
Should be fixed now, thanks for reporting

Re: Bugs

Posted: 20/07/2016, 8:31
by Joyako
When Viewing a stage, profile is displaying strangely; depart and finish city names are in super small police in top corners and i need to scroll down a lot to see a disfigured profile.

Re: Bugs

Posted: 20/07/2016, 9:27
by emmea90
Joyako wrote:When Viewing a stage, profile is displaying strangely; depart and finish city names are in super small police in top corners and i need to scroll down a lot to see a disfigured profile.
Should be fixed now.

Re: Bugs

Posted: 01/08/2016, 11:14
by Camenzind
I'm not able to modify all my stages, no user right

F.e.
maps/maps/edit/69054

Re: Bugs

Posted: 01/08/2016, 13:04
by emmea90
Try now

Re: Bugs

Posted: 01/08/2016, 15:02
by Camenzind
It works thank you

Re: Bugs

Posted: 25/08/2016, 10:07
by Camenzind
Hi think there is a problem with Vuelta Espana design.
When I try to add a sprint, in some case I'm not able to add an "information point" because if I click after GPM or Time Trial sprint icon, the icon disappear. I need to add 3/4 times the sprint to get the correct one.
In any case, could you check also this track?
maps/viewtrack/hd/73296

I added a point at km 5.6 but it's not visible on 3D profile